Despre noi

despre

Clubul de Muzica este o institutie educativa si recreativa, care functioneaza in regim de Scoala de Muzica si are ca principal obiectiv promovarea valorilor umane prin intermediul artei. Pedagogii nostri cauta frumusetea launtrica si talentul fiecarui cursant in parte, transformand aceasta abordare intr-o regula de aur.

Clubul de Muzica se adreseaza persoanelor care doresc sa cunoasca tainele muzicii intr-un mediu cald, prietenos, indiferent de varsta sau de nivel. Fiecare persoana are posibilitatea sa isi cultive gustul pentru arta si sa aprofundeze notiunile deja existente, prin cursuri interactive care starnesc repede interes.

Echipa Clubul de Muzica reuneste profesori de specialitate, tineri, entuziasti, sinceri, relaxati si dedicati, absolventi de studii universitare, care au ales sa isi daruiasca timpul, energia si viata, lucrului cu copiii, indrumandu-i spre frumos si in acelasi timp ajutandu-i sa se formeze ca oameni, asa cum au facut-o mentorii pentru ei.

Preocuparea noastra curenta este aceea de a cunoaste caracterul fiecarui cursant in parte, de a patrunde in lumea lui si de a-l atrage in universul minunat al artelor printr-o atmosfera specifica, elemente de limbaj cheie si jocuri muzicale.

O alta particularitate care ne confera o alúra distincta, consta in descoperirea si dezvoltarea eficienta a metodelor pentru fiecare dintre cursantii inscrisi, astfel incat acestia sa isi poata desavarsi abilitatile muzicale intr-un mod propriu, placut si corect.

Rezultatele obtinute la concursurile nationale si internationale ne consolideaza crezul in educatia umanizata, in care profesorii se identifica cu materia, iar copiii iubesc orele petrecute impreuna.

Durata unei lectii este de 50 de minute, totul fiind gandit conform aspiratiilor fiecarui cursant si proportional cu puterea de concentrare a acestuia. Astfel, Clubul de Muzica propune cresterea nivelului cunoasterii, capacitatilor creative si a talentului ce se afla in fiecare persoana, indiferent de varsta sau meserie.

Cursurile individuale pe care le puteti urma la Clubul de Muzica sunt: Cursuri de canto, Cursuri de chitara, Cursuri de pian, Cursuri de vioara, lectii de educatie muzicala pentru prescolari, Lectii de muzica de camera, cor de copii si teoria si istoria muzicii. Cu ajutorul unui profesor de muzica, profesor de canto, profesor de pian, profesor de chitara, sau profesor de vioara, invatarea unui instrument poate fi rapida!

despre (2)

Facebook