Premiantii concursului National pentru Pian „Brave Claviaturi” 2016!

Felicitari celor 16 premianti “Clubul de Muzica.ro”!! Scena si aprecierea publicului este visul fiecarui muzician, care, in data de 25 Martie a fost indeplinit prin intermediul Concursului National pentru pian “Brave Claviaturi”. Va multumim pentru sustinere si va datoram intreaga recunostinta voua, profesorilor care ii indrumati, cat si dvs, parintilor, care ii sustineti. In continuare va prezentam premiantii editiei a IX-a:

Premiul I – YiYi Chen (5 ani), Anastasia Alexan (5 ani), Patricia Stoica (6 ani). Castigatorii Premiului II sunt: Ervin Savu (4 ani), Cosmin Filip (8 ani), Izabella Gherca (7 ani) si Premiul Special pentru MUZICALITATE, Emanuel Mirea (7 ani), Nichita Ioan Rusu (7 ani) si Premiul Special pentru MUZICALITATE, Stefan Gherca (9 ani), Stefan Hugo (8 ani). Premiul III a fost obtinut de urmatorii cursanti: Stefan Gosav (4 ani), Sofia Nicola (5 ani), Raissa Dore (5 ani), Petra Gradinariu (6 ani), Daria Lica (6 ani). Mentiune: Giulia Mihaica (6 ani)

Felicitari tuturor pentru efortul depus si pentru rezultatele obtinute!

30 Martie 2016

Noi premii la PIAN, CANTO, CHITARA la concursul „Magia Colindelor 2015”!

Pe data de 12 Decembrie  s-a desfasurat la Colegiul National George Enescu concursul national pentru pian, canto si chitara “Magia Colindelor”, la care au participat 23 de cursanti „Clubul de Muzica.ro”. Premiantii scolii de muzica au obtinut patru premii I SPECIALE si zece premii I, opt premii II si un premiu III, dupa cum urmeaza: la sectiunea PIAN,  premiantii au fost urmatorii:

Nichita Ioan Rusu (7 ani) care a obtinut Premiul I Special la categoria lui de varsta, Emanuel Stefan Mirea (8 ani) – Premiul I Special, Raluca Munteanu de numai 7 ani a fost premiata de juriu cu Premiul I , la fel si Anastasia Alexan (5 ani),  Inanna Zecheru (5 ani) – Premiul I , Yi Yi Chen (6 ani) – Premiul IStefan Hugo Valeanu (8 ani) – Premiul I, Radu Voica (9 ani) – Premiul I, Yi Zhuo Chen (8 ani) – Premiul I si Bianca Burlacu (7 ani) in timp ce premiul II a fost obtinut de fiecare dintre urmatorii concurenti: Petra Gradinariu (6 ani), Iunia Reff (8 ani), Iulia Petuhov (8 ani),  Sanziana Soare (6 ani), Ilinca Bizgan (7 ani),  Maia Reff (8 ani), Irina Cojocaru (9 ani), Anastasia Bizgan (9 ani) , iar Premiul III a fost obtinut de cursanta Giulia Mihaica (6 ani).

Si la sectiunea Chitară, copiii inscrisi la cursurile „Clubul de Muzica.ro” au reusit sa obtina rezultate deosebite: Albert Ionescu (9 ani) – Premiul I Special si Serban CozaPremiul I, precum Victoria Kostika – Premiul I.  La sectiunea CANTO, talentatul Filip Cosmin a dost pe deplin apreciat de juriu, iar rezultatul nu a intarziat sa apara: Premiul I Special!

Cursantii Clubului de Muzica.ro au incantat juriul si publicul cu repertorii alese si o executie impecabila. Rezultatele remarcabile demonstreaza o pregatire muzicala solida si profesionalismul echipei didactice care a investit in pasiunea si daruirea acestor copii minunati. Felicitari copiilor si profesorilor indrumatori!!!

13 Decembrie 2015

 

Vouchere cadou oferite de Scoala de Muzica „Clubul de Muzica.ro”!

Dacă vrei să-ţi surprinzi prietenii cu un cadou special, Clubul de Muzică.ro îţi vine in ajutor cu o soluţie ce va stârni entuziasm prin originalitate. Ce trebuie sa faci? Daca ai un prieten care isi doreste sa isi dezvolte latura artistica, alege unul din cursurile noastre (pian, canto, chitara, vioara, educatie muzicala sau pictura), ofera-l cadou sub forma unui voucher şi ai şansa să îndeplineşti un vis!

25 Septembrie 2015

Clubul de Muzică.ro lansează cursul „Art&Craft”!

Lecţiile se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 -7 ani şi îşi propune să stimuleze creativitatea şi imaginaţia piticilor prin activităţi practice. Astfel, copiii vor realiza din diferite materiale o serie de animale, fluturi sau obiecte pentru varsta lor, menite sa incurajeze lucrul practic. Materialele necesare pentru desfăşurarea cursului sunt asigurate de Clubul de Muzică.ro.
Pentru informaţii suplimentare sau înscrieri nu ezitati sa ne contactati!

10 Septembrie 2015

Clubul de Muzica.ro este si anul acesta la targul expozitional „Baby Expo”!

Asa cum v-am obisnuit de-a lungul timpului, ne veti gasi si anul acesta la cel mai mare targ expozitional pentru copii „Baby Expo”, organizat la Sala Polivalenta intre 17 si 20 septembrie.
Incepand de astazi pana duminica asteptam sa ne vizitati cu mic, cu mare la standul F04 pentru a beneficia de cele mai bune oferte educationale ale scolii de muzica „Clubul de Muzica.ro”!
Nu ezitati sa completati formularul oferit pentru a participa la marea tombola „Clubul de Muzica.ro”, prin care puteti castiga reduceri substantiale la pachetele de cursuri oferite de noi, precum si lectii gratuite!
Cursuri oferite: pian, chitara, vioara, canto, educatie muzicala si pictura!
Va asteptam!

30 August 2015

Concertul ,,Pasiuni împlinite” marca Clubul de Muzica.ro

Pe data de 6 iunie 2015, în cadrul Centrului Naţional de Arta ,,Tinerimea Romana”s-a desfasurat Concertul ,,Pasiuni implinite”, marca Clubul de Muzica.ro. Evenimentul a reunit peste 50 de cursanţi de toate varstele, de la pitici de numai 4 ani la adulti ambiţiosi. Repertoriul variat a oferit publicului muzica buna, de la genul clasic, modern, pana la muzica usoara. Copiii si-au etalat indemanarea la instrumente precum pianul, chitara, vioara si au adus voie buna prin interpretare vocala. Concertul a fost structurat in doua parţi, prima parte s-a desfasurat incepand cu ora 11.00 si a doua parte de la ora 12.30. Copiii au fost rasplatiti pentru rezultatele remarcabile cu un trofeu si cu ropote de aplauze. Publicul numeros, format din mamici, tatici, bunici si invitatii acestora s-au delectat cu un program artistic complex. Pe scena, in lumina reflectoarelor, orele de studiu si munca titanica din ultimul semestru s-au materializat intr-un concert de succes care a reflectat daruirea si talentul copiilor pasionati de muzica.

6 Iunie 2015

Clubul de Muzica.ro, premiat la Concursul Naţional ,,Talente implinite” 2015

Pe data de 16 mai 2015, s-a desfasurat a VIII-a ediţie a Concursului Naţional de interpretare pentru Pian ,,Talente implinite”. Prima etapa a concursului se adresează elevilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 18 ani care studiază pianul ca instrument secundar în liceele ai scolile de muzica sau opţional în sistem particular. Astfel, Clubul de Muzica.ro a fost reprezentat de opt cursanti care au excelat pe scenă cu o execuţie impecabila a partiturii si o atitudine artistică remarcabila.

Cu multă iscusinta, concetrare şi daruire patru pitici de numai 6 ani au ajuns la inima juraţilor si a publicului prin intermediul clapelor de pian care le-au adus premii pe măsura efortului si a pregatirii temeinice. Astfel, Alexandru Pavel a luat Premiul I Special iar Nichita-Ioan Rusu, Isabella Gherca si Raluca Munteanu au obţinut Premiul I.

Cu rezultate deosebite s-au intors si copiii din Categoria-7 ani care, au transmis emotie prin muzicalitate şi interpretare. Astfel, David Cinca a obţinut Premiul I Special iar Emanuel Stefan Mirea, Premiul I. În rândul prestaţiilor de succes se inscriu şi reuşitele cursantului Ştefan Ghercă (8 ani) care a obtinut Premiul III.Echipat cu aptitudini artistice alese, incredere si cunostinţe muzicale de exceptie, Mihai Pavel (9 ani) a obţinut Premiul I.

Concursul, care a reunit copii talentaţi din toata ţara, s-a desfăşurat în Sala de Concerte a Colegiului Naţional de Muzică „George Enescu” din Bucureşti. Juriul a fost format din profesori cu experienţa ai Colegiului. Cerintele concursului impuneau un repertoriu format din una sau două piese la alegere, din literatura pianistică, având o durată între 2 şi 5 minute. Un alt criteriu de jurizare a fost interpretarea pieselor din memorie.

Studiul unui instrument muzical, precum este pianul, implica talent si o munca titanica, efort care este rasplatit prin ropote de aplauze si premii. Reusitele cursantilor Clubului de Muzica.ro au demonstrat inca o data ca talentul si efortul se fructifica in momentul desavarsirii actului artistic. Pe scena, în lumina reflectoarelor, in atenţia unui public numeros pasiunile se transforma in talente implinite.

17 Mai 2015

Bricolaj

Pentru ca avem copii talentati si creativi, ClubuldeMuzica.ro largeste paleta atelierelor artistice cu un curs de bricolaj. Acesta isi propune sa dezvolte creativitatea copiilor si abilitati practice de confectie, modelaj, restaurare si improvizatie. Atelierul ofera posibilitatea de a combina diferite materiale (conventionale si neconventionale) si a experimenta metode originale de lucru. Cu multa imaginatie copiii vor avea posibilitatea sa transforme prin reciclare obiecte neutilizabile in mici opere de arta destinate sa decoreze camerele piticilor. Din hartie, carton, textile sau materile organice copiii isi pot crea propriile jucarii, personaje fantastice dintr-o lume de basm in care nu exista restrictii.

18 Februarie 2015

Castigatorii concursului Like&Share

Pentru a marca implinirea unui an de la infiintare Clubul de Muzica.ro pe data de 16 ianuarie a lansat pe pagina oficiala de facebook concursul Like&Share. Premiul pus in joc a fost un Pachet de patru lectii la alegere dintre Pian, Chitara, Vioara, Canto si Pictura. Conditiile concursului au fost ca participantii sa dea Like fotografiei de concurs si sa o distribuie. Castigatorul concursului fiind persoana care primeste cele mai multe like-uri la fotografia distribuita. Pe data de 1 februarie Clubul de Muzica.ro a rasplatit interesul si fidelitatea participantilor cu premii pe masura.

Premiul Mare- Roxana Filipescu
Premiu Surpriza- Dragan Steliana (25 % reducere la un pachet de patru lectii la alegere)
Premiu Surpriza- Suzana Stefanescu (25 % reducere la un pachet de patru lectii la alegere)
Premiu Surpriza- Irina Gabriela Grecu (25 % reducere la un pachet de patru lectii la alegere)

5 Februarie 2015

Clubul de Muzica.ro a implinit 1 An

Pe data de 16 ianuarie 2015, ClubuldeMuzica.ro a sarbatorit un an de la infiintare. Institutia cu profil aptitudinal s-a creat prin dorinta unei echipe tinere si entuziaste de profesioniti de a cultiva gustul pentru muzica si arte plastice. Pe parcursul unui an de activitate institutia a inregistrat o activitate fructuoasa care a pus in valoare copii talentati si adulti ambitiosi. In anul 2014 copiii inscrisi la ClubuldeMuzica.ro au participat la concursuri de specialitate unde de fiecare data au incantat juriul si publicul cu repertorii alese si o executie impecabila.

Inarmati cu experienta si entuziasm institutia privata de muzica si-a deschis portile in anul 2015 cu planuri mari pentru viitor. Cu dorinta de a invata tainele muzicii si a excela in domeniul artistic cursantii se pregatesc constiincios pentru concursurile de specialitate care vor urma.

16 Ianuarie 2015

Concert „Craciun Muzical” alaturi de Clubul de Muzica.ro

ClubuldeMuzica.ro invita toti iubitorii de muzica buna pe data de 13 Decembrie, ora 12.30 la spectacolul “Craciun Muzical”. Evenimentul va avea loc la Teatrul Act si va gazdui interpretari la diferite instrumente: pian, chitara, vioara sau canto, ale cursantilor inscrisi la cursurile Clubul de Muzica.ro.

La concert vor participa atat copii cat si adulti si vor interpreta piese diferite: de la muzica clasica, pana la melodii moderne, piese de jazz, colinde sau muzica usoara. Astfel, concertul din 13 decembrie se inscrie ca fiind al doilea spectacol marca Clubul de Muzica.ro, la care vor fi prezente peste 200 de persoane inscrise la cursurile scolii de muzica private.

27 Noiembrie 2014

Lectii oferite de Clubul de Muzica.ro

Cursuri individuale de Pian, Chitara, Canto, Vioara. Cursuri grup pentru copii: Educatie Muzicala, Pictura, Pian. Grupele se efectueaza cu 4-5 copii, in functie de varsta acestora. Workshop-uri gratuite pentru adulti si copii: Teoria Muzicii, Istoria Muzicii.

Cursuri de pian – predate de profesori cu experienta prin lectiile de pian copilul va cunoaste rabdarea, perseverenta si bucuria de a reusi dupa ore de efort constant. Acest instrument trebuie invatat corect de la inceput: de la pozitia corecta, pana la citirea notelor pe portativ, sau efectuarea exercitiilor tehnice.
Cursuri de chitara – Copiii înteleg ce reprezinta disciplina si dezvolta aptitudini artistice, prin ore de chitara ce stimuleaza capacitati precum memoria, atentia, sensibilitatea si creativitatea.
Cursuri de canto – Prin cursurile de canto se urmareste insusirea unei tehnici vocale corecte si de durata. Concentrarea va creste semnificativ, precum si capacitatea de memorare, astfel pastrarea informațiilor se va face cu o mai mare usurinta, in timp ce talentul muzical din fiecare va iesi la iveala într-un timp foarte scurt.
Cursuri de vioara – Dobandirea unui auz muzical deosebit si simt ritmic.
Cursuri de pictura– Cursuri ce dezvolta creativitatea si imaginatia artistica, formeaza bunul-gust si trairile interioare.

22 Octombrie 2014

CALITATE

Calitatea cursurilor de pian, canto, chitara vioara este net superioara, dovada fiind numeroasele premii obținute de elevii nostri, profesionalismul si dedicarea profesorilor creand un colectiv apreciat de concurentii altor cluburi. Organizam periodic concerte, auditii de clasa, spectacole, concursuri, preselectii, la care pot participa cursantii scolii de muzica.

PREMII obtinute in anul 2014:
Concursul National de Interpretare a Muzicii Romanesti pentru pian “Brave Claviaturi” (2014): • Premiul I – Mirea Emanuel Stefan (6 ani – pian ), • Premiul I – Mihai Pavel (10 ani),• Premiul I – David Cinca (6 ani), • Premiul II – Nichita Rusu (5 ani – pian),• Premiul III – Ricardo Olaru (7 ani), • Premiul III – Raluca Munteanu (5 ani – pian ).

Concursul National de Pian ”Talente Implinite” (2014): • Trofeul Concursului si Premiul I Special – Mihai Pavel (10 ani – pian ),• Premiul I Special – David Cinca (6 ani – pian ), • Premiul I – Mirea Emanuel Stefan (6 ani), • Premiul II – Nichita Rusu (5 ani), • Premiul III – Raluca Munteanu (5 ani).

Concursul National de Pian “Prietenii Muzicii”, editia a XII-a (2014): • Premiul de Excelenta – Nichita Rusu (5 ani – pian ), • Premiul de Excelenta – Raluca Munteanu (5 ani – pian ), • Premiul de Excelenta si Premiul Special pentru Muzicalitate – David Cinca (6 ani ), • Premiul de Merit – Emanuel Stefan Mirea (6 ani).

21 Octombrie 2014

Fiecare zi la Clubul de Muzica este sarbatoare!

Mici sau mari, prin Cursuri de Pian, Cursuri de Canto, Cursuri de Chitara, Cursuri de Vioara, Cursuri de Pictura, la ClubuldeMuzica.ro toti cursantii se dezvolta armonios si devin artisti! Astazi la ora de canto am invatat sa respiram corect, sa realizam vocalize corect alaturi de profesoara care ne indruma cu mult interes si sa interpretam corect o piesa dificila tehnic!

11 Octombrie 2014

De la ce varsta pot incepe lectiile de pian?

Copiii pot incepe Cursuri de Pian, Cursuri de Canto, Cursuri de Chitara, Cursuri de Vioara, Cursuri de Pictura de la vârsta de 4 ani, în condiții normale de dezvoltare (anatomic, intelect, putere de concentrare, memorie, atenție). O limită superioara nu există.

30 Septembrie 2014

Alegerea pianului. Sa achizitionam un pian digital sau un pian mecanic?

Pentru ca alegerea unui pian sa fie mai usoara, intai trebuie sa ne gandim ce loc ocupa muzica in viata noastra sau a copilului nostru. Daca cursul de pian reprezinta un modul educational intensiv, atunci va trebui sa achizitionam un pian mecanic, cu o claviatura cat mai puternica. Astfel, copilul care va concerta pe scena nu va simti diferenta intre pianul pe care studiaza acasa si cel de concert. In schimb, daca optati pentru modulul hobby, alegerea pianului digital, care sa fie cat mai apropiat ca sunet de cel mecanic ar fi instrumentul potrivit. Asadar, in functie de timpul pentru studiu si interesul pe care il acordati muzicii va vor indruma spre o decizie corecta.

27 Septembrie 2014

Baby Expo

De astazi pana duminica ne gasiti la Sala Polivalenta – Baby Expo, Stand F.07. Program vizitare: zilnic intre 10:00 si 19:00 (Duminica pana la ora 16:00).
Va asteptam cu surprize si reduceri la BABY EXPO in zilele de 25-26-27-28 Septembrie! Inscrieti-va la unul din cursurile noastre de pian, chitara, vioara, canto sau pictura si veti beneficia de reduceri substantiale!

25 Septembrie 2014

Am dat startul cursului de Arte Plastice

Pe data de 7 septembrie Clubul de Muzica a inaugurat cursul de pictura unde muzica in armonie deplina cu artele plastice si-a facut loc in viata unor copii talentati. Cursurile de pictura se vor tine in fiecare miercuri si vineri in intervalul 18.00-19.00 si duminica de la orele 11.00.
Va asteptam!

9 Septembrie 2014

Peste 100 de Cursanti

De la deschiderea Scolii de Muzica, peste 100 de copii/adulti au urmat cursuri de Muzica (Pian, Chitara, Canto, Vioara) sau Pictura, multi dintre ei participand la concursuri, auditii, concerte muzicale. Doriti o dezvoltare corecta a copilului dumneavoastra, alaturi de profesori experimentati? Inscrieti-va la cursurile noastre!
Beneficiati de prima lectie gratuita si instrumente noi!

5 Septembrie 2014

www.ClubulDeMuzica.ro

A vorbi despre Clubul de Muzica inseamna a vorbi despre indrazneala si inimoasa lucrare, prin care profesorii de aici incearca sa le cultive copiilor dar si adultilor in aceeasi masura (prin Lectii de Pian, Lectii de Canto, Lectii de Chitara, Lectii de Pictura s.a.), dragostea pentru cunoastere si dragostea pentru frumos. 

27 August 2014

Noi Premii – Concursul International Pro-Piano

Noi premii pentru elevii Clubului de Muzica, de data aceasta la un important Concurs International – PRO PIANO, desfasurat intre 16-22 Iunie 2014. Printre cei mai buni pianisti s-au aflat si micii talentati David Cinca (7 ani) si Nichita Rusu (5 ani), care au obtinut multe aplauze si premii importante:

Premiul II – David Cinca (7 ani)

Premiul III – Nichita Rusu (5 ani)
Inca o data, cursantii Clubului de Muzica au demonstrat calitatea cursurilor oferite de scoala noastra de muzica!

Felicitari copiilor si succes pe mai departe!

22 Iunie 2014

Muzicieni in Devenire

Concertul Muzicieni in devenire sustinut de cursantii Clubului de Muzica, sambata, 14 iunie la Muzeul National George Enescu (Palatul Cantacuzino) a avut mare succes, iar participantii au plecat fericiti cu trofee, diplome si pe deasupra, ropote de aplauze.
Concertul a fost sustinut de elevii Clubului de Muzica.ro, unii dintre ei incepand cursurile cu doar 2-3 luni inainte. Pe afisul spectacolului au fost inscrise lucrari clasice, dar si piese de muzica usoara.
Felicitari tuturor pentru prestatie!

14 Iunie 2014

In fata muzicii toti suntem tineri

Asa cum se merge la concert sau la spectacol imbracat deosebit, veniti spre muzica cu tot ce aveti mai frumos in suflet.  E undeva in sufletul dumneavoastra, sub stratul de rutina si preocupare cotidiana, o cutiuta tainica pe care n-ati mai cercetat-o poate de mult. Sunt acolo visuri de tinerete, avanturi si generozitate, idealuri, iubire si sperante. Le veti scoate la lumina si le veti vedea devenind incandescente sub vraja muzicii. In acele clipe nu mai aveti varsta sau, mai bine spus in fata muzicii toate persoanele sunt tinere.

2 Mai 2014

Facebook