Ateneul Roman

In sala mare si sobra a Ateneului Roman nu puteai arunca un ac: lojele, chiar si scarile erau ocupate. Se statea in picioare.

Se intampla aseara, cand, de pe pozitia de lider al scolii noastre, David Cinca, prin interpretarile sale consistente – pline de grandoare, a dus pe cele mai inalte piscuri faima si performanta Clubul de Muzica.

Evolutia acestuia cu pasi mari ne indeamna sa ne intrebam: ce va urma?

8 Octombrie 2019

Festivalului International George Enescu

În pofida vârstei sale tinere, pianistul David Cinca se face repede remarcat de fiecare data cand urca pe scena, fiind recompensat cu premii valoroase. Cea mai recenta distinctie pe care a obtinut-o este Marele Trofeu al concursului „Friends Of The Piano” – editia a 9-a din acest an.

Maine, 8 septembrie, va performa in cadrul Festivalului International George Enescu – editia 2019, iar momentul asteptat este la ora 18:30, atunci cand in Piata George Enescu va rasuna Nocturna nr. 21 de Frederic Chopin; o piesa care invita publicul la explorari interioare.

7 Septembrie 2019

Marele Premiu Instrumental

Cursantii scolii noastre de muzica s-au pregatit pentru ultima si cea mai dificilă provocare din acest an școlar: Concursul pentru pian “Marele Premiu ”, care s-a desfășurat la Palatul Național al Copiilor intre 10-14 Iunie. Trebuie amintit faptul că toți participanții au fost notați la nivel de școli de muzică și că fiecare mic detaliu a contat in interpretarea, respectiv jurizarea acestora.
Comisia a fost alcătuită din personalităti marcante ale vietii pianistice românești și a deliberat urmatoarele rezultate pentru cei 20 de elevi înscriși: 

Premiul I – Ema Deacu, Eric Maican; Premiul II – Eduard Deacu, Alessia Apostolescu, Radu Enache; Premiul III – Sofia Bolma, Alexia Dan, Georgescu Ștefan , Ilinca Rasanu, Ștefan Ghercă; Mențiune – Maria Tănase, Maria Iordache, Miruna Bolma, Izabella Gherca, Miruna Lambru, Maria Savin, Alessia Titisan, Damian Ungureanu, Radu Voica, Hugo Valeanu.

25 Iunie 2019

Sonoris

Elevii Clubul de Muzică participă la diferite concursuri, unde reușesc de fiecare dată să obțină rezultate minunate! Astăzi ii putem prezenta pe cei 14 mici pianisti care au participat la Concursul „Sonoris” – Buftea si care au fost îndelung aplaudati de public si apreciati de profesorii din juriu. Astfel, în data de 18 Mai, premiile obținute la categoria pian au fost: Premiul I Special – Ema Deacu, Izabella Gherca; Premiul I – Maya Samira, Onur Cheamil, Eric Maican, Eduard Deacu; Premiul II – Miruna Bolma, Leonard Bărbieru, Maria Tănase, Mihnea Șerban, Maria Savin, Stefan Gherca; Premiul III – Sofia Bolma, Natalia Ioniță.

19 Mai 2019

STAR DE 5 STELE

Concurs nou, premii noi! De data aceasta micii cântăreți s-au bucurat de aprecierea deplină a publicului si a comisiei concursului Star de 5*****, formată din personalități marcante ale muzicii românești! Felicitări, copii talentați și multe mulțumiri profesoarei lor, Amalia Uruc!!!

Premiul 1 – Radu Enache, Emma Ștefănescu, Bianca Nedelcu, Izabella Gherca; Premiul 2 – Petra Gradinariu, Nadia Dobre, Ioana Constantin, Premiul 3 -Lorena Badea

9 Aprilie 2019

Allegretto – Sala Dalles

Ce poate fi mai frumos decat aprecierea unor copii talentati si ambitiosi? Concursul „Allegretto” a premiat ieri, 31 Martie, cei 21 de mici pianisti participanti din partea Clubul de Muzica cu multe premii speciale. Va felicitam si noi din toata inima si va dorim un parcurs cat mai frumos si lin pe acest drum muzical!

Premiul 1 Special – Maya Samira, Damian Ungureanu, Stefan Georgescu, Eric Maican, Radu Enache, Anastasia Anghelescu; Premiul 1 – Alessia Apostolescu, Sofia Nicola, Vlad Stirbu, Damian Novac, Ilinca Rasanu, Stefan Gherca, David Rotariu, Darius Novac; Premiul 2 – Vlad Catanoiu, Daria Nicula, Leonard Barbieru, Mihnea Serban, Maria Iordache, Mihnea Stefanescu; Premiul 3 – Izabella Gherca

1 Aprilie 2019

Program vacanta

Ne pregătim intens pentru primirea Moșului, de aceea, va anuntam ca vom intra in vacanța intre 22 decembrie – 6 ianuarie 2019!
Din data de 7 ianuarie 2019 va asteptam la cursuri, conform programarilor!
Sarbatori cu bucurii alaturi de cei dragi!!

20 Decembrie 2018

Concert Craciun

Munca asidua din acest semestru a fost confirmata astazi, in fata parintilor, bunicilor, prietenilor si profesorilor, prin realizarea Concertului de final de an, care s-a desfasurat in Sala Mare a Centrului Cultural de Arta „Tinerimea Romana”!

13 Decembrie 2018

Pian – duet la 4 maini

Un început de iarnă minunat pentru cursantii nostri participanti la concursul de colinde, organizat sâmbătă, 8 decembrie la Colegiul George Enescu!!

10 Decembrie 2018

Cercul Militar NationalRecital

Tanarul pianist Eric Maican a debutat in Fundatia Culturala „Remember Enescu” prin Recitalul Instrumental „Tinere Sperante” desfasurat in Sala de spectacole a Cercului Militar National, Str. Constantin Mille nr. 1. Si-au mai dat concursul tineri muzicieni de la: Colegiul National de Arte „Dinu Lipatti„, Colegiul National de Muzica „George Enescu„, Scoala Gimnaziala de Arte Nr. 3 si Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti.

6 Decembrie 2018

Recital – Casa Memoriala G.EnescuSinaia (Luminis)

Astazi, la ora 11:00, 3 dintre elevii nostri au debutat in Fundatia Culturala „Remember Enescu” chiar in casa maestrului, acel spatiu mirific, plin de sensibilitate si vibratie, Vila Luminis din Sinaia. Si-au mai dat concursul tineri muzicieni de la: Liceul de Arta „Margareta Stelian” Buzau, Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti, Liceul de Muzica „Tudor Ciortea” Brasov, Scoala Gimnaziala de Arte Nr. 3, Universitatea Transilvania Brasov. A prezentat doamna prof. Mihaela Tomescu.

25 Noiembrie 2018

Pe Aripile Sunetului

Sunt perioade cand avem senzatia ca zburam dincolo de varfuri, perioade pe care le vom tine minte pentru tot restul vietii.
Incepand de astazi, va prezentam cele mai importante evenimente la care au participat elevii nostri in acest an scolar.
Astazi, concursul la care am participat cu 42 de copii – “Pe aripile sunetului” !

4 Iunie 2018

100 Puncte

Cine altcineva isi mai doreste sa fie cel mai bun din concurs? Astazi vi-l prezentam pe elevul nostru, David Cinca, laureat al premiului I, cu maximum de puncte si singurul de la Concursul National de Interpretare “Ada Ulubeanu”, editia a VIII-a, organizat de Fundatia Culturala „Remember Enescu”, care s-a desfasurat sambata, 3 martie 2018, la Scoala Gimnaziala de Arte nr.4. FELICITARI!!!

7 Martie 2018

Ziua Educatiei

Sarbatorim astazi Ziua Educatiei. O zi pe care arta o incununeaza cu veselie, in care cursantii nostri se vor bucura exersand pianul, pictura si canto!

5 Octombrie 2017

Vocea Romaniei

Va invitam sa o urmariti, in această seară de la 20:30, pe Pro Tv, pe draga noastra profesoara de canto, Amalia Uruc!! Mult succes!!!

15 Septembrie 2017

Zile de toamna

Iata-ne, din nou, in primele zile de toamna! Intreaga atmosfera a acestui anotimp parca ne indeamna sa privim in interiorul nostru. Unii ar spune chiar ca descoperirea sinelui apare atunci cand studiezi frumusetea artelor:

Pianul ne transpune intr-o feerie de sunete vesele. Cantecul ne exalta sufletul, pe cand chitara ne aduce pe toti laolalta.
Pictura descrie lumea din jurul nostru printr-o mie de culori si prin dibacia pensulei, iar vioara ne poarta intr-un dans minunat prin acordurile sale indraznete!

5 Septembrie 2017

Premii si la Buftea

Concursul National de Interpretare pentru Pian “SONORIS”, Editia a IV-a, s-a desfasurat astazi, 3 IUNIE 2017, in cadrul Centrului Cultural Buftea. Tinerii nostri pianisti ne demonstrat inca o data ca muzica este expresia glorioasa si minunata a frumosului. Acestia reprezinta CEA MAI BUNA RECOMANDARE pentru Clubul de Muzica.

3 iunie 2017

A plouat cu premii !!

Pe 27 si 28 mai a avut loc cea de a VII-a editie a concursului national de interpretare “TALENTE IMPLINITE”, iar vremea se pare ca a tinut cu noi deoarece ClubuldeMuzica.ro a avut o ploaie de trofee si premii.
Cu ocazia aceasta vrem sa multumim profesorilor de pian pentru indrumarea si rabdarea de care au dat dovada!

30 mai 2017

Micii pictori

Ii felicitam pe cei 5 castigatori ai expozitiei nationale de pictura “Carmen Sylva”, editia a VII-a, 2017: Antonia Butolo; Alexandra Puenaru; Luana Iordache; Daria Bradatan si Adrian Li Xin.

Expozitia va avea loc pe data de 17 iunie 2017, in Holul de Onoare al Castelului Pelisor, din Sinaia.
Micii pictori ai Clubului de Muzica.ro au lucrat cu o dedicatie extraordinara pentru a-si implini scopul lor ca artisti plastici in devenire.
Insa, demersul artistic abia acum incepe!
Felicitari tuturor pentru evolutia in pictura si desen de care ati dat dovada si pentru munca asidua!

26 mai 2017

Vacanta de Pasti

Incepand cu data de 15 aprilie, ClubuldeMuzica.ro va intra in vacanta pe perioada Sarbatorilor Pascale. Urmand ca, pe 20 aprilie sa reluam cursurile dupa programarile facute.
Echipa Clubul de Muzica.ro va ureaza sarbatori luminate si un Paste fericit!

11 Aprilie 2017

5 Stele

Sambata, 1 aprilie si duminica, 2 aprilie, a avut loc cea de a IV-a editie a concursului national “Star de 5 stele”, la care au participat 7 cursanti ai scolii private de muzica “Clubul de Muzica.ro”.
Clubul de Muzica.ro ureaza “Felicitari!” premiantilor nostri, ce au participat la categoria muzica instrumentala, sectiunea chitara si la categoria interpretare vocala, obtinand rezultate foarte bune, ca de fiecare data! Vrem totodata sa multumim domnisoarelor profesoare Amalia Uruc si Ana-Maria Bibescu, pentru efortul si daruirea de care au dat dovada, indrumandu-i pe cei mici.

2 Aprilie 2017

Premii noi

Sambata, pe data de 25 martie 2017 a avut loc cea de-a X-a editie a concursului de muzica romaneasca “Brave Claviaturi”, la care au participat 21 de elevi ai scolii private de muzica “Clubul de Muzica.ro”.
Clubul de Muzica.ro ureaza sincere “Felicitari!” acestor copii sarguinciosi ce promoveaza valorile muzicii romanesti si reusesc sa obtina rezultate deosebite de fiecare data!

28 Martie 2017

3 ANI

Clubul de Muzica.ro a implinit 3 ani plini: cu emotii, vise implinite, momente memorabile, stralucire, prieteni frumosi, rezultate considerabile si multe aplauze!
Multumim tuturor colaboratorilor si celor care s-au adunat in jurul a tot ceea ce inseamna ClubuldeMuzica.ro.
Povestea merge mai departe…

17 Ianuarie 2017

Magia Colindelor

Clubul de Muzica.ro a participat duminica, 11 decembrie la Concursul National “Magia Colindelor”, rezultatele obtinute fiind excelente! Dintre cei 450 de participanti, copiii pregatiti in cadrul scolii noastre au etalat pe scena piese cu un grad de dificultate ridicat, alaturi de o interpretare peste masura asteptarilor! In continuare va prezentam cei 23 premianti ai sectiunii PIAN:

Damian Ungureanu (7 ani) – Premiul I Special si Trofeul Concursului;

Premiul I Special: Tiberiu Enache (6 ani); Patricia Stoica (7 ani); Daria Lica (7 ani); Izabella Gherca (8 ani)

Premiul I: Sofia Tudorie (5 ani); Ervin Savu (5 ani); Raissa Dore (6 ani); Radu Barlog (6 ani); Yiyi Chen (7 ani); Sanziana Soare (7 ani); Isabela Oprescu (7 ani); YiZhuo Chen (9 ani); Stefan Hugo Valeanu (9 ani); Stefan Gherca (10 ani)

Premiul II: Maria Ana (5 ani); Cristian Stefan Georgescu (5 ani); Ruxandra Soare (5 ani); Sofia Nicola (6 ani); Tudor Popescu (6 ani); Andrei Enache (8 ani); Carina Maria Tanase (9 ani); Radu Voica (10 ani)

13 Decembrie 2016

Premiantii „Star de Cinci Stele”

Ieri, 20 Noiembrie a avut loc Concursul National pentru voce „Star de Cinci Stele” la care Clubul de Muzica.ro a participat cu 9 copii talentati si bine pregatiti. Juriul a fost alcatuit din personalitati marcante ale muzicii romanesti precum Mihai Traistariu, Ana Maria Comsa, Bianca Ionescu si Gerry Petre. In continuare va prezentam talentatii copii si rezultatele lor. Felicitari tuturor!

21 Noiembrie 2016

Magia Sarbatorilor

Fulgi delicati incep sa apara in acest decor de noiembrie. Inca putin si vom regasi iarna cu toate sarbatorile si bucuriile ei.

15 Noiembrie 2016

Ziua Internationala a Muzicii

Astazi este Ziua Internationala a Muzicii iar ClubuldeMuzica.ro o sarbatoreste cu multa voie buna si bucurie! Ce satisfactie sa fie mai mare decat veselia pe care o aduce pianul sau incantarea pe care ne-o provoaca vioara, un cantec sau sunetul chitarii?

1 Octombrie 2016

Ne-am mutat

Incepand de luni, 12 septembrie 2016, ne gasiti pe strada Popa Stoica Farcas, nr.88, in aceeasi zona ca pana acum, dar intr-un sediu mai spatios si modern.
Extinderea sediului a aparut ca urmare a solicitarii celor care doresc sa se aventureze in lumea muzicii, intr-un cadru organizat si primitor alaturi de profesori cu experienta in predare si specializati in anumite instrumente.
Lectiile se vor desfasura intr-un spatiu generos, ambient placut si prietenos care sa permita o calatorie placuta in lumea muzicii cu fiecare ora petrecuta impreuna.
Insotitorii cursantilor vor astepta intr-un foaier luminos si spatios, dotat cu televizor, internet wireless, reviste pentru toate varstele, carti de muzica , s.a.m.d.

10 Septembrie 2016

Inscrieri in noul an scolar

Clubul de Muzica.ro da startul inscrierilor in noul an scolar!
Va asteptam cu o multitudine de cursuri de muzica, pictura si multa voie buna in noul an scolar 2016-2017. De asemenea va oferim o multime de surprize, pastrand ambientul cald si primitor cu care v-am obisnuit.

8 Septembrie 2016

Nichita a fost admis la Colegiul National de Muzica „G.Enescu”

In urma examenelor de ieri si alaltaieri, elevul nostru Nichita a fost admis la Colegiul National De Muzica ” George Enescu”, clasa a II-a, pian. O recunoastere a talentului si muncii depuse pana acum.
Urmeaza un drum greu cu multa truda si sacrificii dar si cu multa satisfactie.
Ce poate fi mai frumos decat sa produci si sa oferi frumosul?

7 Septembrie 2016

David la Conservatorul “Guildhall”

Inca de la varste fragede, copiii manifesta anumite inclinatii, talente si pasiuni. Datoria noastra este sa-i incurajam si sa ii sustinem, pentru ca ei sa isi poata dezvolta abilitatile. Astazi va prezentam un copil foarte talentat, fost elev al Scolii “Clubul de Muzica.ro”, care a demonstrat ca prin talent si daruire poti ajunge sa fii apreciat chiar si in Anglia, si mai mult decat atat, admis la numai 9 ani la cursurile Conservatorului “Guildhall”.

David Cinca a fost initiat pe drumul muzicii de la frageda varsta de 5 ani si a obtinut numeroase premii la concursurile de specialitate din Bucuresti: Premiul I si Premiul Special al juriului la Concursul “Brave Claviaturi” (2014), Diploma de excelenta si Premiul special pentru muzicalitate la Concursul “Prietenii Muzicii” (2014), Premiul I si Premiul Special al juriului la Concursul “Magia Colindelor”(2014), Premiul Special pentru Interpretare in cadrul Concursului “ Musica Mundi “, Diploma de Excelenta si Premiul Special pentru interpretare la Concursul national “Prietenii Muzicii” (2015), Premiul I si Premiul special al juriului la Concursul national de interpretare “Talente implinite” (2015), Premiul I si Premiul special pentru muzicalitate – Concursul National “Brave Claviaturi” (2015).


Insa acesta a fost doar inceputul. Micul pianist a reusit sa devina apreciat in doar cateva luni in Anglia si sa obtina bursa de studii care sa ii acopere aproape integral studiile pianistice. De asemenea, a participat la un recunoscut festival de pian, extrem de competitiv, la care a concurat cu elevi de varste inaintate si la care a fost foarte aproape sa obtina marele trofeu.


Existenta unor copii atat de talentati este menita sa ne arate in fiecare zi cat de diferite pot fi talentele si pasiunile lor. De aceea, ei trebuie incurajati, pentru a putea excela in domeniul care le place si desigur, vor avea suficient timp pentru a-si lua pasiunile in serios si a le transforma in meserii.


Felicitari, dragul nostru David!”

13 Iulie 2016

Premiantii concursului National pentru Pian „Brave Claviaturi” 2016!

Felicitari celor 16 premianti “Clubul de Muzica.ro”!! Scena si aprecierea publicului este visul fiecarui muzician, care, in data de 25 Martie a fost indeplinit prin intermediul Concursului National pentru pian “Brave Claviaturi”. Va multumim pentru sustinere si va datoram intreaga recunostinta voua, profesorilor care ii indrumati, cat si dvs, parintilor, care ii sustineti. In continuare va prezentam premiantii editiei a IX-a:

Premiul I – YiYi Chen (5 ani), Anastasia Alexan (5 ani), Patricia Stoica (6 ani). Castigatorii Premiului II sunt: Ervin Savu (4 ani), Cosmin Filip (8 ani), Izabella Gherca (7 ani) si Premiul Special pentru MUZICALITATE, Emanuel Mirea (7 ani), Nichita Ioan Rusu (7 ani) si Premiul Special pentru MUZICALITATE, Stefan Gherca (9 ani), Stefan Hugo (8 ani). Premiul III a fost obtinut de urmatorii cursanti: Stefan Gosav (4 ani), Sofia Nicola (5 ani), Raissa Dore (5 ani), Petra Gradinariu (6 ani), Daria Lica (6 ani). Mentiune: Giulia Mihaica (6 ani)

Felicitari tuturor pentru efortul depus si pentru rezultatele obtinute!

30 Martie 2016

Noi premii la PIAN, CANTO, CHITARA la concursul „Magia Colindelor 2015”!

Pe data de 12 Decembrie  s-a desfasurat la Colegiul National George Enescu concursul national pentru pian, canto si chitara “Magia Colindelor”, la care au participat 23 de cursanti „Clubul de Muzica.ro”. Premiantii scolii de muzica au obtinut patru premii I SPECIALE si zece premii I, opt premii II si un premiu III, dupa cum urmeaza: la sectiunea PIAN,  premiantii au fost urmatorii:

Nichita Ioan Rusu (7 ani) care a obtinut Premiul I Special la categoria lui de varsta, Emanuel Stefan Mirea (8 ani) – Premiul I Special, Raluca Munteanu de numai 7 ani a fost premiata de juriu cu Premiul I , la fel si Anastasia Alexan (5 ani),  Inanna Zecheru (5 ani) – Premiul I , Yi Yi Chen (6 ani) – Premiul IStefan Hugo Valeanu (8 ani) – Premiul I, Radu Voica (9 ani) – Premiul I, Yi Zhuo Chen (8 ani) – Premiul I si Bianca Burlacu (7 ani) in timp ce premiul II a fost obtinut de fiecare dintre urmatorii concurenti: Petra Gradinariu (6 ani), Iunia Reff (8 ani), Iulia Petuhov (8 ani),  Sanziana Soare (6 ani), Ilinca Bizgan (7 ani),  Maia Reff (8 ani), Irina Cojocaru (9 ani), Anastasia Bizgan (9 ani) , iar Premiul III a fost obtinut de cursanta Giulia Mihaica (6 ani).

Si la sectiunea Chitară, copiii inscrisi la cursurile „Clubul de Muzica.ro” au reusit sa obtina rezultate deosebite: Albert Ionescu (9 ani) – Premiul I Special si Serban CozaPremiul I, precum Victoria Kostika – Premiul I.  La sectiunea CANTO, talentatul Filip Cosmin a dost pe deplin apreciat de juriu, iar rezultatul nu a intarziat sa apara: Premiul I Special!

Cursantii Clubului de Muzica.ro au incantat juriul si publicul cu repertorii alese si o executie impecabila. Rezultatele remarcabile demonstreaza o pregatire muzicala solida si profesionalismul echipei didactice care a investit in pasiunea si daruirea acestor copii minunati. Felicitari copiilor si profesorilor indrumatori!!!

13 Decembrie 2015

 

Vouchere cadou oferite de Scoala de Muzica „Clubul de Muzica.ro”!

Dacă vrei să-ţi surprinzi prietenii cu un cadou special, Clubul de Muzică.ro îţi vine in ajutor cu o soluţie ce va stârni entuziasm prin originalitate. Ce trebuie sa faci? Daca ai un prieten care isi doreste sa isi dezvolte latura artistica, alege unul din cursurile noastre (pian, canto, chitara, vioara, educatie muzicala sau pictura), ofera-l cadou sub forma unui voucher şi ai şansa să îndeplineşti un vis!

25 Septembrie 2015

Clubul de Muzică.ro lansează cursul „Art&Craft”!

Lecţiile se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 -7 ani şi îşi propune să stimuleze creativitatea şi imaginaţia piticilor prin activităţi practice. Astfel, copiii vor realiza din diferite materiale o serie de animale, fluturi sau obiecte pentru varsta lor, menite sa incurajeze lucrul practic. Materialele necesare pentru desfăşurarea cursului sunt asigurate de Clubul de Muzică.ro.
Pentru informaţii suplimentare sau înscrieri nu ezitati sa ne contactati!

10 Septembrie 2015

Clubul de Muzica.ro este si anul acesta la targul expozitional „Baby Expo”!

Asa cum v-am obisnuit de-a lungul timpului, ne veti gasi si anul acesta la cel mai mare targ expozitional pentru copii „Baby Expo”, organizat la Sala Polivalenta intre 17 si 20 septembrie.
Incepand de astazi pana duminica asteptam sa ne vizitati cu mic, cu mare la standul F04 pentru a beneficia de cele mai bune oferte educationale ale scolii de muzica „Clubul de Muzica.ro”!
Nu ezitati sa completati formularul oferit pentru a participa la marea tombola „Clubul de Muzica.ro”, prin care puteti castiga reduceri substantiale la pachetele de cursuri oferite de noi, precum si lectii gratuite!
Cursuri oferite: pian, chitara, vioara, canto, educatie muzicala si pictura!
Va asteptam!

30 August 2015

Concertul ,,Pasiuni împlinite” marca Clubul de Muzica.ro

Pe data de 6 iunie 2015, în cadrul Centrului Naţional de Arta ,,Tinerimea Romana”s-a desfasurat Concertul ,,Pasiuni implinite”, marca Clubul de Muzica.ro. Evenimentul a reunit peste 50 de cursanţi de toate varstele, de la pitici de numai 4 ani la adulti ambiţiosi. Repertoriul variat a oferit publicului muzica buna, de la genul clasic, modern, pana la muzica usoara. Copiii si-au etalat indemanarea la instrumente precum pianul, chitara, vioara si au adus voie buna prin interpretare vocala. Concertul a fost structurat in doua parţi, prima parte s-a desfasurat incepand cu ora 11.00 si a doua parte de la ora 12.30. Copiii au fost rasplatiti pentru rezultatele remarcabile cu un trofeu si cu ropote de aplauze. Publicul numeros, format din mamici, tatici, bunici si invitatii acestora s-au delectat cu un program artistic complex. Pe scena, in lumina reflectoarelor, orele de studiu si munca titanica din ultimul semestru s-au materializat intr-un concert de succes care a reflectat daruirea si talentul copiilor pasionati de muzica.

6 Iunie 2015

Clubul de Muzica.ro, premiat la Concursul Naţional ,,Talente implinite” 2015

Pe data de 16 mai 2015, s-a desfasurat a VIII-a ediţie a Concursului Naţional de interpretare pentru Pian ,,Talente implinite”. Prima etapa a concursului se adresează elevilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 18 ani care studiază pianul ca instrument secundar în liceele ai scolile de muzica sau opţional în sistem particular. Astfel, Clubul de Muzica.ro a fost reprezentat de opt cursanti care au excelat pe scenă cu o execuţie impecabila a partiturii si o atitudine artistică remarcabila.

Cu multă iscusinta, concetrare şi daruire patru pitici de numai 6 ani au ajuns la inima juraţilor si a publicului prin intermediul clapelor de pian care le-au adus premii pe măsura efortului si a pregatirii temeinice. Astfel, Alexandru Pavel a luat Premiul I Special iar Nichita-Ioan Rusu, Isabella Gherca si Raluca Munteanu au obţinut Premiul I.

Cu rezultate deosebite s-au intors si copiii din Categoria-7 ani care, au transmis emotie prin muzicalitate şi interpretare. Astfel, David Cinca a obţinut Premiul I Special iar Emanuel Stefan Mirea, Premiul I. În rândul prestaţiilor de succes se inscriu şi reuşitele cursantului Ştefan Ghercă (8 ani) care a obtinut Premiul III.Echipat cu aptitudini artistice alese, incredere si cunostinţe muzicale de exceptie, Mihai Pavel (9 ani) a obţinut Premiul I.

Concursul, care a reunit copii talentaţi din toata ţara, s-a desfăşurat în Sala de Concerte a Colegiului Naţional de Muzică „George Enescu” din Bucureşti. Juriul a fost format din profesori cu experienţa ai Colegiului. Cerintele concursului impuneau un repertoriu format din una sau două piese la alegere, din literatura pianistică, având o durată între 2 şi 5 minute. Un alt criteriu de jurizare a fost interpretarea pieselor din memorie.

Studiul unui instrument muzical, precum este pianul, implica talent si o munca titanica, efort care este rasplatit prin ropote de aplauze si premii. Reusitele cursantilor Clubului de Muzica.ro au demonstrat inca o data ca talentul si efortul se fructifica in momentul desavarsirii actului artistic. Pe scena, în lumina reflectoarelor, in atenţia unui public numeros pasiunile se transforma in talente implinite.

17 Mai 2015

Bricolaj

Pentru ca avem copii talentati si creativi, ClubuldeMuzica.ro largeste paleta atelierelor artistice cu un curs de bricolaj. Acesta isi propune sa dezvolte creativitatea copiilor si abilitati practice de confectie, modelaj, restaurare si improvizatie. Atelierul ofera posibilitatea de a combina diferite materiale (conventionale si neconventionale) si a experimenta metode originale de lucru. Cu multa imaginatie copiii vor avea posibilitatea sa transforme prin reciclare obiecte neutilizabile in mici opere de arta destinate sa decoreze camerele piticilor. Din hartie, carton, textile sau materile organice copiii isi pot crea propriile jucarii, personaje fantastice dintr-o lume de basm in care nu exista restrictii.

18 Februarie 2015

Castigatorii concursului Like&Share

Pentru a marca implinirea unui an de la infiintare Clubul de Muzica.ro pe data de 16 ianuarie a lansat pe pagina oficiala de facebook concursul Like&Share. Premiul pus in joc a fost un Pachet de patru lectii la alegere dintre Pian, Chitara, Vioara, Canto si Pictura. Conditiile concursului au fost ca participantii sa dea Like fotografiei de concurs si sa o distribuie. Castigatorul concursului fiind persoana care primeste cele mai multe like-uri la fotografia distribuita. Pe data de 1 februarie Clubul de Muzica.ro a rasplatit interesul si fidelitatea participantilor cu premii pe masura.

Premiul Mare- Roxana Filipescu
Premiu Surpriza- Dragan Steliana (25 % reducere la un pachet de patru lectii la alegere)
Premiu Surpriza- Suzana Stefanescu (25 % reducere la un pachet de patru lectii la alegere)
Premiu Surpriza- Irina Gabriela Grecu (25 % reducere la un pachet de patru lectii la alegere)

5 Februarie 2015

Clubul de Muzica.ro a implinit 1 An

Pe data de 16 ianuarie 2015, ClubuldeMuzica.ro a sarbatorit un an de la infiintare. Institutia cu profil aptitudinal s-a creat prin dorinta unei echipe tinere si entuziaste de profesioniti de a cultiva gustul pentru muzica si arte plastice. Pe parcursul unui an de activitate institutia a inregistrat o activitate fructuoasa care a pus in valoare copii talentati si adulti ambitiosi. In anul 2014 copiii inscrisi la ClubuldeMuzica.ro au participat la concursuri de specialitate unde de fiecare data au incantat juriul si publicul cu repertorii alese si o executie impecabila.

Inarmati cu experienta si entuziasm institutia privata de muzica si-a deschis portile in anul 2015 cu planuri mari pentru viitor. Cu dorinta de a invata tainele muzicii si a excela in domeniul artistic cursantii se pregatesc constiincios pentru concursurile de specialitate care vor urma.

16 Ianuarie 2015

Concert „Craciun Muzical” alaturi de Clubul de Muzica.ro

ClubuldeMuzica.ro invita toti iubitorii de muzica buna pe data de 13 Decembrie, ora 12.30 la spectacolul “Craciun Muzical”. Evenimentul va avea loc la Teatrul Act si va gazdui interpretari la diferite instrumente: pian, chitara, vioara sau canto, ale cursantilor inscrisi la cursurile Clubul de Muzica.ro.

La concert vor participa atat copii cat si adulti si vor interpreta piese diferite: de la muzica clasica, pana la melodii moderne, piese de jazz, colinde sau muzica usoara. Astfel, concertul din 13 decembrie se inscrie ca fiind al doilea spectacol marca Clubul de Muzica.ro, la care vor fi prezente peste 200 de persoane inscrise la cursurile scolii de muzica private.

27 Noiembrie 2014

Lectii oferite de Clubul de Muzica.ro

Cursuri individuale de Pian, Chitara, Canto, Vioara. Cursuri grup pentru copii: Educatie Muzicala, Pictura, Pian. Grupele se efectueaza cu 4-5 copii, in functie de varsta acestora. Workshop-uri gratuite pentru adulti si copii: Teoria Muzicii, Istoria Muzicii.

Cursuri de pian – predate de profesori cu experienta prin lectiile de pian copilul va cunoaste rabdarea, perseverenta si bucuria de a reusi dupa ore de efort constant. Acest instrument trebuie invatat corect de la inceput: de la pozitia corecta, pana la citirea notelor pe portativ, sau efectuarea exercitiilor tehnice.
Cursuri de chitara – Copiii înteleg ce reprezinta disciplina si dezvolta aptitudini artistice, prin ore de chitara ce stimuleaza capacitati precum memoria, atentia, sensibilitatea si creativitatea.
Cursuri de canto – Prin cursurile de canto se urmareste insusirea unei tehnici vocale corecte si de durata. Concentrarea va creste semnificativ, precum si capacitatea de memorare, astfel pastrarea informațiilor se va face cu o mai mare usurinta, in timp ce talentul muzical din fiecare va iesi la iveala într-un timp foarte scurt.
Cursuri de vioara – Dobandirea unui auz muzical deosebit si simt ritmic.
Cursuri de pictura– Cursuri ce dezvolta creativitatea si imaginatia artistica, formeaza bunul-gust si trairile interioare.

22 Octombrie 2014

CALITATE

Calitatea cursurilor de pian, canto, chitara vioara este net superioara, dovada fiind numeroasele premii obținute de elevii nostri, profesionalismul si dedicarea profesorilor creand un colectiv apreciat de concurentii altor cluburi. Organizam periodic concerte, auditii de clasa, spectacole, concursuri, preselectii, la care pot participa cursantii scolii de muzica.

PREMII obtinute in anul 2014:
Concursul National de Interpretare a Muzicii Romanesti pentru pian “Brave Claviaturi” (2014): • Premiul I – Mirea Emanuel Stefan (6 ani – pian ), • Premiul I – Mihai Pavel (10 ani),• Premiul I – David Cinca (6 ani), • Premiul II – Nichita Rusu (5 ani – pian),• Premiul III – Ricardo Olaru (7 ani), • Premiul III – Raluca Munteanu (5 ani – pian ).

Concursul National de Pian ”Talente Implinite” (2014): • Trofeul Concursului si Premiul I Special – Mihai Pavel (10 ani – pian ),• Premiul I Special – David Cinca (6 ani – pian ), • Premiul I – Mirea Emanuel Stefan (6 ani), • Premiul II – Nichita Rusu (5 ani), • Premiul III – Raluca Munteanu (5 ani).

Concursul National de Pian “Prietenii Muzicii”, editia a XII-a (2014): • Premiul de Excelenta – Nichita Rusu (5 ani – pian ), • Premiul de Excelenta – Raluca Munteanu (5 ani – pian ), • Premiul de Excelenta si Premiul Special pentru Muzicalitate – David Cinca (6 ani ), • Premiul de Merit – Emanuel Stefan Mirea (6 ani).

21 Octombrie 2014

Fiecare zi la Clubul de Muzica este sarbatoare!

Mici sau mari, prin Cursuri de Pian, Cursuri de Canto, Cursuri de Chitara, Cursuri de Vioara, Cursuri de Pictura, la ClubuldeMuzica.ro toti cursantii se dezvolta armonios si devin artisti! Astazi la ora de canto am invatat sa respiram corect, sa realizam vocalize corect alaturi de profesoara care ne indruma cu mult interes si sa interpretam corect o piesa dificila tehnic!

11 Octombrie 2014

De la ce varsta pot incepe lectiile de pian?

Copiii pot incepe Cursuri de Pian, Cursuri de Canto, Cursuri de Chitara, Cursuri de Vioara, Cursuri de Pictura de la vârsta de 4 ani, în condiții normale de dezvoltare (anatomic, intelect, putere de concentrare, memorie, atenție). O limită superioara nu există.

30 Septembrie 2014

Alegerea pianului. Sa achizitionam un pian digital sau un pian mecanic?

Pentru ca alegerea unui pian sa fie mai usoara, intai trebuie sa ne gandim ce loc ocupa muzica in viata noastra sau a copilului nostru. Daca cursul de pian reprezinta un modul educational intensiv, atunci va trebui sa achizitionam un pian mecanic, cu o claviatura cat mai puternica. Astfel, copilul care va concerta pe scena nu va simti diferenta intre pianul pe care studiaza acasa si cel de concert. In schimb, daca optati pentru modulul hobby, alegerea pianului digital, care sa fie cat mai apropiat ca sunet de cel mecanic ar fi instrumentul potrivit. Asadar, in functie de timpul pentru studiu si interesul pe care il acordati muzicii va vor indruma spre o decizie corecta.

27 Septembrie 2014

Baby Expo

De astazi pana duminica ne gasiti la Sala Polivalenta – Baby Expo, Stand F.07. Program vizitare: zilnic intre 10:00 si 19:00 (Duminica pana la ora 16:00).
Va asteptam cu surprize si reduceri la BABY EXPO in zilele de 25-26-27-28 Septembrie! Inscrieti-va la unul din cursurile noastre de pian, chitara, vioara, canto sau pictura si veti beneficia de reduceri substantiale!

25 Septembrie 2014

Am dat startul cursului de Arte Plastice

Pe data de 7 septembrie Clubul de Muzica a inaugurat cursul de pictura unde muzica in armonie deplina cu artele plastice si-a facut loc in viata unor copii talentati. Cursurile de pictura se vor tine in fiecare miercuri si vineri in intervalul 18.00-19.00 si duminica de la orele 11.00.
Va asteptam!

9 Septembrie 2014

Peste 100 de Cursanti

De la deschiderea Scolii de Muzica, peste 100 de copii/adulti au urmat cursuri de Muzica (Pian, Chitara, Canto, Vioara) sau Pictura, multi dintre ei participand la concursuri, auditii, concerte muzicale. Doriti o dezvoltare corecta a copilului dumneavoastra, alaturi de profesori experimentati? Inscrieti-va la cursurile noastre!
Beneficiati de prima lectie gratuita si instrumente noi!

5 Septembrie 2014

www.ClubulDeMuzica.ro

A vorbi despre Clubul de Muzica inseamna a vorbi despre indrazneala si inimoasa lucrare, prin care profesorii de aici incearca sa le cultive copiilor dar si adultilor in aceeasi masura (prin Lectii de Pian, Lectii de Canto, Lectii de Chitara, Lectii de Pictura s.a.), dragostea pentru cunoastere si dragostea pentru frumos. 

27 August 2014

Noi Premii – Concursul International Pro-Piano

Noi premii pentru elevii Clubului de Muzica, de data aceasta la un important Concurs International – PRO PIANO, desfasurat intre 16-22 Iunie 2014. Printre cei mai buni pianisti s-au aflat si micii talentati David Cinca (7 ani) si Nichita Rusu (5 ani), care au obtinut multe aplauze si premii importante:

Premiul II – David Cinca (7 ani)

Premiul III – Nichita Rusu (5 ani)
Inca o data, cursantii Clubului de Muzica au demonstrat calitatea cursurilor oferite de scoala noastra de muzica!

Felicitari copiilor si succes pe mai departe!

22 Iunie 2014

Muzicieni in Devenire

Concertul Muzicieni in devenire sustinut de cursantii Clubului de Muzica, sambata, 14 iunie la Muzeul National George Enescu (Palatul Cantacuzino) a avut mare succes, iar participantii au plecat fericiti cu trofee, diplome si pe deasupra, ropote de aplauze.
Concertul a fost sustinut de elevii Clubului de Muzica.ro, unii dintre ei incepand cursurile cu doar 2-3 luni inainte. Pe afisul spectacolului au fost inscrise lucrari clasice, dar si piese de muzica usoara.
Felicitari tuturor pentru prestatie!

14 Iunie 2014

In fata muzicii toti suntem tineri

Asa cum se merge la concert sau la spectacol imbracat deosebit, veniti spre muzica cu tot ce aveti mai frumos in suflet.  E undeva in sufletul dumneavoastra, sub stratul de rutina si preocupare cotidiana, o cutiuta tainica pe care n-ati mai cercetat-o poate de mult. Sunt acolo visuri de tinerete, avanturi si generozitate, idealuri, iubire si sperante. Le veti scoate la lumina si le veti vedea devenind incandescente sub vraja muzicii. In acele clipe nu mai aveti varsta sau, mai bine spus in fata muzicii toate persoanele sunt tinere.

2 Mai 2014

Facebook