Lectii oferite de Clubul de Muzica.ro

Cursuri individuale de Pian, Chitara, Canto, Vioara. Cursuri grup pentru copii: Educatie Muzicala, Pictura, Pian. Grupele se efectueaza cu 4-5 copii, in functie de varsta acestora. Workshop-uri gratuite pentru adulti si copii: Teoria Muzicii, Istoria Muzicii.

Cursuri de pian – predate de profesori cu experienta prin lectiile de pian copilul va cunoaste rabdarea, perseverenta si bucuria de a reusi dupa ore de efort constant. Acest instrument trebuie invatat corect de la inceput: de la pozitia corecta, pana la citirea notelor pe portativ, sau efectuarea exercitiilor tehnice.
Cursuri de chitara – Copiii înteleg ce reprezinta disciplina si dezvolta aptitudini artistice, prin ore de chitara ce stimuleaza capacitati precum memoria, atentia, sensibilitatea si creativitatea.
Cursuri de canto – Prin cursurile de canto se urmareste insusirea unei tehnici vocale corecte si de durata. Concentrarea va creste semnificativ, precum si capacitatea de memorare, astfel pastrarea informațiilor se va face cu o mai mare usurinta, in timp ce talentul muzical din fiecare va iesi la iveala într-un timp foarte scurt.
Cursuri de vioara – Dobandirea unui auz muzical deosebit si simt ritmic.
Cursuri de pictura– Cursuri ce dezvolta creativitatea si imaginatia artistica, formeaza bunul-gust si trairile interioare.

Comentarii

Facebook